Pilot GLI

Met veel plezier kunnen wij jullie vertellen dat na maanden intensief overleggen en samenwerken met de GHO GO de GLI als pilot in de regio bijna een feit is. Op 1 juni is de officiële startdatum! De pilot locaties voor de GLI zijn bekend en de professionals zijn op 3 maart j.l. geschoold in het SMIMMER programma. Deze week zal de GHOGO de huisartsen in het Gooi informeren en zal de informatie op de websites van de GHOGO, FVGO en DVGO worden geplaatst. Daarnaast volgt er een interview met de Gooi en Eemlander om ook de GLI bij potentiële deelnemers onder de aandacht te brengen. Wij hopen op een grote deelname en het slagen van de pilot. Mocht het een succes zijn, dan streven wij naar een bredere inzet onder onze FVGO praktijken en leden om ook de GLI te gaan aanbieden.

De pilot locaties zijn: Medisch Centrum de Eedenburgh, Gezondheidscentrum Bussummerhart en Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen. Op deze locaties werken de diëtisten en de fysiotherapeuten samen in het SLIMMER programma.

Meer informatie volgt spoedig op de website of kan per mail aan ons worden gevraagd. Voor verwijzers en deelnemers is een apart e-mailadres gemaakt: info@slimmergezondinhetgooi.nl